« Fitnessbloggen

- hela vägen inifrån och ut

Smidigt med matkasse

Att äta hälsosamt är för mig ganska viktigt. Men samtidigt är det svårt att hela tiden komma på nya rätter att laga. Men så såg jag detta med matkassar. Det finns ju rätt många att välja på och flera av dem har så kallade hälsosamma kassar. Så jag tänkte att jag ska testa detta koncept för att se om det kanske kan passa. Läste på bastitest24 om olika kassar. De har flera olika som de har testat. Rätt bra att kunna läsa om dem innan man bokar in en matkasse.

Jag har dock inte bestämt vilken av dem jag ska testa. Det verkar finnas många bra. Bra är ju kanske att kolla så att de levererar hit där jag bor.

Är du sugen på att testa en matkasse?

Kanske du med är sugen på att testa på detta med matkasse? Det finns ju som sagt en massa olika varianter. Det så att det ska passa barnfamiljer, veganer, vegetarianer, hälsomedvetna och så vidare.

De allra flesta kassar har samma slags koncept, att de levererar de råvaror som behövs för veckans recept. En del anser dock att man ska ha ett basskafferi hemma. Och här kan det skifta vad som anses vara basvaror och inte. Så sådant är bra att kolla upp med. 

Sen är det ju bra om det även är en bra variation på kassarna samt har bra pris och är bra kvalitet på maten. 

22 May 2022