« Fitnessbloggen

- hela vägen inifrån och ut

Få hjälp med att utvecklas som människa

Vill du utveckla dig själv som människa? Det finns många sätt att göra det på. Det kan vara en idé att gå hos en psykoterapeut till exempel. Där kan du även få personlig vägledning och personlig coachning. Detta kan vara bra om det är så att du står i ett vägskäl i livet och inte vet vilken väg du ska ta. Det kan handla om att byta karriär, byta livsstil eller att bryta upp från ett förhållande. Det kan även vara att du vill utvecklas på ett bra sätt. Ett annat sätt att utveckla dig själv till människa, det är att gå i samtalstarapi.

Varför samtalsterapi?

Samtalsterapi det är en metod som täcker in en hel del, men kan ha olika utgångspunkter. Det är ett bra sätt för dig att kunna hitta dig själv, hitta di egen kraft och få en bra självkännedom. Denna form av terapi är även bra om det är så att du känner att du behöver stöd för att ta dig ut en viss kris. Det kan även vara bra för dig som vill må bättre, vill förändra ett destruktivt beteende eller för dig som vill lära dig hur du kan förbättra dina olika relationer.

I samtalsterapi är det just samtalet som är det viktiga men det kan även förekomma olika övningar, så som fysisk eller mental avslappning, gestaltövningar, mindfulness övningar och annat. Allt är anpassat efter dig, din situation och dina behov. 

20 Jul 2022